januar 17, 2019
ponedeljak, 12 mart 2018 07:05

Za otvaranje Stop Shop tržnog centra koncert Željka Joksimovića

Autor:

Austrijska firma Immofinanz 26. aprila otvoriće u Vršcu Retail park STOP SHOP, a za svečani dan otvaranja najavljen je koncert Željka Joksimovića.

Retail park STOP SHOP nalazi se na zemljištu koje je u vlasništvu firme Immofinanz, na lokaciji nekadašnje livnice, na potezu između Gradskog jezera i međunarodnog puta za Rumuniju i prostire se na površini od oko 8.000 kvadratnih metara.

- Izgradnja Retail parka je veoma je značajna, jer to za Grad Vršac znači par stotina novih radnih mesta. Lokalna samouprava je pružila sve što je u granicama naših mogućnosti, kako bi se ovaj projekat što pre realizovao. Nedavno samo zajedno sa Immofinanz organizovali i Sajam zapošljavanja, na kojem su se Vrščanima predstavila 22 poslodavca, rekla je Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

u Stop Shop ritejl parku u Vršcu biće 22 radnje dobro poznatih svetskih i domaćih brendova i 330 parking mesta. Kako se najavljuje, moguće je i proširenje tržnog centra u delu prema Gradskom jezeru.

Stop Shop je najuspešniji brend kompanije Immofinanz u oblasti maloprodajnih centara u Austriji i Centralnoj i Istočnoj Evropi.