januar 22, 2019
sreda, 12 septembar 2018 17:54

"Vršački kotlić" okupio više od 1000 posetilaca i 58 ekipa

Autor:

Klub sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac" organizovao je na Gradskom jezeru tradicionalni 15. "Vršački kotlić".

I ove godine, manifestacija je okupila brojne učesnike i posetioce, a takmičarske ekipe "odmerile su kulinarske snage" u pripremi riblje čorbe i lovačkog gulaša.

- U manifestaciju je učestvovalo i posetilo više hiljada ljudi uz 58 ekipa za koje je ovo bio lep nedeljni porodični izlet.Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su pomogli da ova manifestacija uspe. Prikupljeno je 28000 hiljada dinara za našu malu Magdalenu, ističu organizatori.

Restoran Aero je u nikada većoj konkurenciji(prvih 7 kotlića je delilo od pobede 5 bodova) pobedio u pripremanju gulaša.

- Sada ih očekuje da izaberu saputnike za put u Budimpeštu kao poklon ČAĐAVE FURUNE i agencije ASTRA TRAVEL iz Vršca, kažu orgaizatori.

Učešće na manifestaciji uzeo je i veliki broj mališana, koji su se takmičili u pecanju na plovak, a većina njih se prvi put latila štapa za pecanje.

Riblja čorba od Saše Perišića ubedljivo je odnela prvo mesto,sada ih očekuje da izaberu saputnike za put u Budimpeštu kao poklon ČAĐAVE FURUNE i agencije ASTRA TRAVEL iz Vršca.

Desetodnevni odmor na Stavrosu u Grčkoj poklon agencije RODA TURS iz Vršca pripao je predstavnici ekipe Penzioneri.

TV poklon - prodavnice bele tehnike,kučnih aparata,televizorapripao je ekipi iz Jabuke.

Last modified on petak, 14 septembar 2018 17:58