januar 22, 2019
sreda, 04 jul 2018 08:25

Počela sezona na Gradskom jezeru u Vršcu

Autor:

Sezona "Leto na jezeru" počela je 01. jula i trajaće do kraja avgusta. Sportsko-rekreativne aktivnosti na jedinom javnom kupalištu u Vršcu, održavaće se svakog vikenda.

Pripremljen je bogat i zanimljiv program za sve uzraste. Turistička organizacija Vršac, organizuje i u toku je upis mališana za školicu plivanja, a časove vode licencirani sportski treneri.

Školica plivanja počinje 6. jula i trajaće 15 časova.

Prvi u nizu događaja je BEACH VOLLEY BALL koji je zakazan za 07. i 08. jul, sa početkom od 17:30 časova.

Osmišljeni su program u cilju da svim posetiocima omoguće zabavu i razonodu kao što su – odbojka na pesku, dečji poligoni, atletika, badminton...

Za bezbednost kupača i ove kupališne sezone na Gradskom jezeru angažovana je Spasilačka služba koja je sa radom počela 01. jula .

Niz aktivnosti i sportskih manifestacija, za koje je kao i do sada, zadužena Turistička organizacija Vršac, učiniće boravak zanimljivijim, a kupališnu sezonu dočekujemo spremni za rad i očekujemo dosta kupača.

Turistička organizacija Vršac moli i apeluje na sve sugrađane, koji letnje dane provode na jezeru, da poštuju kućni red i pridržavaju se uputstva spasilačke službe.

Last modified on nedelja, 15 jul 2018 10:54