februar 19, 2019
nedelja, 10 jun 2018 07:28

Izveštaj stanja bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Vršca

Autor:

Agencija za bezbednost saobraćaja, u saradnji sa Gradom Vršcem, uradila je Izveštaj o osnovnim pokazateljima stanja bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Vršca, u periodu od 2013. do 2017. godine.

Analize su izvršene na osnovu podataka o saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile u periodu od 2013. do 2017. godine i rezultata istraživanja indikatora bezbednosti saobraćaja u Republici Srbiji 2017. godine.

- Zahvaljijući predanom i aktivnom radu Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vršca, i svih nosilaca aktivnosti ( PS Vršac, osnovne i srednje škole, auto škole, tehnički pregledi..), danas možemo da kažemo da su svi pokazatelji po pitanju bezbednosti u Vršcu - povoljniji u odnosu na periodu do 2013 godine. Osnovi i glavni cilj Saveta i grada Vršca je da na našoj teritoriji nemamo poginulih lica, međutim mi na to direktno ne možemo da utičemo, ali možemo svojim aktivnostima i delovanjem da utičemo da se tom cilju približimo. Koristim priliku da još jedno apelujem na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise. Poseban apel upućujem motociklistima, kojih u ovom periodu ima mnogo više na putevima, da prilagode brzinu i vožnju propisima i uslovima na putu, i da koriste zaštitnu opremnu, kaže za portal eVršac, predsednik Saveza za bezbednost saobraćaja grad Vršca, Miloš Vasić.

Kompletan Izveštaj o osnovnim pokazateljima stanja bezbednostisaobraćaja na teritoriji grada Vršca, u periodu od 2013. do 2017. godine možete pročitati OVDE.