avgust 16, 2018

Vršac

Ovogodišnji, 15. Goranski eko-kamp "Vršački breg 2018" počinje sa radom sutra 17. avgusta, i kako je najavljeno trajaće do 24. avgusta. Organizator kampa je Pokret gorana Srbije, a grad Vršac…
Pioniri OFK "Vršac" savladali su ekipu "Banatul" iz Temišvara rezultatom 5:4. Reč je o pripremnoj utakmici, u kojij svih pet golova za pobednički tim postigao najbolji pojedinac susreta Bekirovski Leonardo.
Članovi Udruženja Vršačka afirmacija umetnika "ARS" gostovali su na 6. međunarodnim pesničkim susretima pod nazivom "Orfej na Dunavu" u Kostolcu.
Udruženje muzičara Vršca "Sax" u nedelju 26. avgusta, organizuje koncert/promociju Festivala "Pevajmo srcem".
Kulturni centar Vršac u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Norveške u periodu do 17. avgusta, u prostoru Doma vojske, organizuje Dane norveškog filma.
Koncert Muzičkog centra "Zvončići" zakazan je za večeras 16. avgust, od 19h, u Muzičkom paviljonu na Gradskom trgu.
Kulturni centar Vršac u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Norveške u periodu do 17. avgusta, u prostoru Doma vojske, organizuje Dane norveškog filma.
Muzička škola "Josif Marinković "u subotu 18. avgusta, organizuje humanitarni koncert u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Magdalene Marković. Kako je najavljeno, koncert je zakazan 20 časova u u crkvi…
Dom omladine Vršac, u subotu 18.avgusta, sa početkom od 22 sata, biće domaćin vršačkom muzičkom bendu "Unutrašnji portret", koji će nastupiti sa specijalnim gostima. Ulaz je besplatan.
Strana 1 od 46