februar 16, 2019
ponedeljak, 16 april 2018 09:04

Plandištanski karatisti uspešni na Prvenstvu Srbije i Kupu Vojvodine

Autor:

Takmičari karate kluba „Agrobanat“ Plandište, osvojili su 12 medalja na Prvenstvu Srbije za poletarce, pionire, i nade u Somboru i na Kupu Vojvodine u Novom Bečeju.

Zlatnu medalju na Prvenstvu Srbije osvojila je Jovanović Nevena u kategoriji nada C klasa, i tako spojila obe titule pošto je i na Prvenstvu Vojvodine bila zlatna u svojoj kategoriji. Bronzane medalje osvojili su Roknić Ksenija u kategoriji pionirki D klasa i Vezmar Vanja u kategoriji ženskih nada E klasa.

Kadeti, juniori, mlađi seniori i seniori na Kupu Vojvodine osvojili su 9 medalja.

Zlatnu medalju osvojio Kata tim mlađih seniora u sastavu Veličkovski Stefan, Veličkovski Luka, Tadić Radovan. Srebrne medalje osvojili su Veličkovski Stefan u kategoriji mlađih seniora kao i kata tim seniora u sastavu Veličkovski Stefan, Veličkovski Luka, Tadić Radovan.

Bronzane medalje osvojili su Grozdanovski Tamara u kategoriji kadetkinja, Tadić Radovan i Veličkovski Luka u kategoriji mlađih seniora, Jovanović Jelena u kategoriji seniorki, Tadić Radovan i Veličkovski Stefan u kategoriji seniora.

Posle završetka ovih takmičenja, nastavljaju se intenzivne pripreme za predstojeće aktivnosti koje očekuju takmičare ovog karate kluba.

Last modified on ponedeljak, 16 april 2018 09:12