septembar 19, 2018
ponedeljak, 26 februar 2018 09:36

Radovi na izgradnji kapele u Miletićevu i Baricama pri kraju

Autor:

Sve Mesne zajednice opštine Plandište koje nemaju kapelu, kao prioritet traže da se ona izgradi i u njihovim mestima. Odbornici SO Plandište su prošle godine usvojili budžet za 2017. godinu, gde su bila planirana sredstva za izgradnju kapele u Baricama i Miletićevu.

Početkom novembra je u Baricama počela izgradnja kapele, dok je u Miletićevo gradnja započeta mesec dana kasnije. Izgradnja kapela se kompletno finasira iz budžeta opštine Plandište. Izvođač radova na ovom objektu je firma STILL-NET iz Pančeva.

Po rečima predstavnika Odeljenja za prostorno planiranje, urbanizam, građevinarstvo, zaštitu životne sredine, komunalno stambene poslove, inspekcijeske poslove i poljoprivredu, koji prate izgradnju ovog objekta, radovi teku dobro, kako vremenski uslovi dozvoljavaju.

Kapele u Baricama i Miletićevu će imati dve prostorije - kapele, čajnu kuhinju i sanitarni čvor. Izvođač će intenzivno raditi na završetku kapele kako vremenski uslovi budu dozvoljavali, obzirom da se sledeće nedelje očekuje temperature ispod minus 10 stepeni, ali uskoro će ova dva naseljena mesta imati kapelu.