januar 22, 2019
nedelja, 11 februar 2018 21:03

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Sve službe Doma zdravlja na novim lokacijama

Autor:

Ovih dana su skoro sve službe izmeštene iz zgrade Doma zdravlja, osim Opšte prakse koja će za par dana da se preseli u prostorije Apoteke Doma zdravlja.

Od direktora Doma zdravlja, dr Daga Božića saznajemo da je admistracija Doma zdravlja izmeštena u zgradu Mesne zajednice (bela zgrada, treći sprat), Služba ginekologije je takođe u zgradi MZ (bela zgrada, na prvom spratu) kao i Laboratorijakoja se nalazi u prizemlju bele zgrade (bivše prostorije apoteke „Zdravlje“).

Pedijatrija (Dečije odeljenje) i Patronažna služba izmešteni su i od sada rade u prostorijama OŠ “Dositej Obradović“, u prizemlju, ulaz je iz dvorišta. Stomatološka služba je zbog opreme i stomatokoške stolice za sada u Ambulanti u Hajdučici.

Po rečima direktora, radovi se odvijaju planiranom dinamikom. Trenutno se radi rekonstrukcija krova i zamena krovnog pokrivača. Iako su mnogi skeptici, s obzirom na to kako trenutno izgleda enterijer Dom zdravlja, direktor je siguran da će se radovi završiti u ugovorenom roku, do kraja aprila 2018. godine.

Sve informacije koje se odnose na hitnu službu i zakazivanje pregleda možete dobiti na broj telefona 013/862-113.