novembar 17, 2018
sreda, 03 oktobar 2018 21:13

Karatisti Plandišta na Školskom prvenstvu Vojvodine

Autor:

Školsko prvenstvo Vojvodine u karateu se održalo 30.09.2018. godine u Inđiji. Na ovom izuzetno jakom takmičenju nastup su uzeli učenici iz 101 osnovne škole i 77 srednjih škola sa teritorije AP Vojvodine.

U društvu takmičara iz čitave Vojvodine našli su se i takmičari iz osnovnih škola sa teritorije opštine Plandište i to: OŠ“Dositej Obradović“ Plandište, OŠ“Jovan Sterija Popović“ Velika Greda i iz OŠ“ Jovan Jovanović Zmaj“ Hajdučica.

U izuzetno jakoj konkurenciji i zahtevnim kategorijama u kojima je bio veliki broj takmičara, svi takmičari koji su nastupali ispred osnovnih škola sa teritorije opštine su imali izuzetno zapažene nastupe, Roknić Ksenija je u grupi II – devojčice III – IV razred osnovne škole bila izuzetno blizu medalji, obzirom da je izgubila meč za ulazak u finale, dok je najbolji rezultat ostvarila Jovanović Nevena u grupi IV – devojčice VII – VIII razred osvojivši III mesto.

Jelena Jovanović je u okviru reprezentacije Srbije nastupila na velikom međunarodnom turniru „Croatia Open“ koji se 30.09.2018. godine održao u Rijeci – Republika Hrvatska. Jelena je u kategoriji juniorki imala izuzetno zapažen nastup.

Nakon završetka ovog takmičenja, nastavljaju se intenzivne pripreme za predstojeće prvenstvo Vojvodine za kadete, juniore i mlađe seniore, kao i za kup Vojvodine za poletarce, pionire i nade.

Više vesti iz ove kategorije: « Pokloni za osnovce u Jermenovcima