februar 23, 2019
petak, 29 jun 2018 09:07

Nagrade za vukovce u opštini Plandište

Autor:

Predsednik opštine Plandište Jovan Repac svečano je uručio Vukove diplome, knjigu i novčanu nagradu u iznosu od 8.000 dinara najboljim učenicima onovnih škola na teritoriji opštine Plandište.

Pozdravljajući sve prisutne i čestitajući izuzetan uspeh učenicima, predsednik je poželeo da svi učenici upišu željene škole i završe dobre fakultete, marljivo uče i postižu dobre rezultate, a opština Plandište će se uvek truditi da ih nagradi i pruži podršku.

Na svečanoj dodeli diploma i nagrada bili su Mihaj Mikša, član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje, Tatjana Đorđijevski,prosvetni inspektori i direktori osnovnih škola, Jasmina Rodić Čolović, Sava Divljakovi Miroslav Maričić kao i roditelji nagrađenih učenika. Nakon predsednika, učenicima su čestitali i poželeli uspeh udaljem školovanju i direktori škola.

U OŠ “Dositej Obradović“ Plandište, najvećoj na terotoriji opštine Plandište sa područnim odeljenjeima, ove godine je bilo ukupno 71. učenik osmog razreda. Od toga je 8 učenika Vukovaca: Jelena Pejović, Nikolina Pejović, Natalija Nedimović Klipa, Milica Nedimović, Jovana Stanisavljević, Anđela Balog i Anastazija Đokić. Učenik generacije je Natalija Nedimović Klipa.

U OŠ ”Jovan Sterija Popović“ u Velikoj Gredi je ove godine bilo 25 učenika osmog razreda. Vukovac je jedino Marija Kravić koja je ujedno i učenik generacije.

U OŠ “Jovan Jovanović Zmaj“ u Hajdučici je u 8. razredu ukupno bilo 15 učenika. Osnovna škola u Hajdučici se može povaliti sa tri vukovca: Ognjen Liptak, Anja Zlatković i Ivana Maksimovski. Učenik generacije: Ognjen Liptak.