decembar 15, 2018
sreda, 06 jun 2018 09:34

Plandištanski karatisti ponovo blistaju

Autor:

Takmičari karate kluba „AGROBANAT“ Plandište imali su vrlo zgusnut raspored nastupa proteklog vikenda, nastupili su u subotu 02.06.2018. godine na kupu Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore koji je održan u Beočinu, i na ovom izuzetno jakom takmičenju ostvarili odličan rezultat osvajanjem 3 medalje, jednu srebrnu i dve bronzane medalje.

Srebrnu medalju osvojilo je: Kata tim mlađih seniora u sastavu (Veličkovski Stefan, Veličkovski Luka, Tadić Radovan).

Bronazne medalje osvojili su: Jovanović Jelena u kategoriji seniora i kata tim seniora u sastavu (Veličkovski Stefan, Veličkovski Luka, Tadić Radovan).

Na izuzetno jakom međunarodnom turniru „Dunav Kupu“ u organizaciji karate saveza Vojvodine koji je održan u nedelju u Beočinu takmičari karate kluba „AGROBANAT“ Plandište osvajanjem 7 medalja (zlatnih – 2, srebrnih – 1, bronzanih - 4) ostvarili su odličan rezultat i pokazali da beleže premanentno odlične rezultate u svim takmičarskim kategorijama što je u sportu vrlo zahtevno.

Zlatne medalje osvojili su: Roknić Ksenija u kategoriji pionirki D klasa i kata tim pionirki u sastavu (Majkić Tamara, Roknić Ksenija, Ivanovski Anabela).

Srebrnu medalju osvojila je: Ivanovski Anabela u kategoriji pionirki D klasa.

Bronazne medalje osvojili su: Cvetićanin Ognjen u kategoriji poletaraca E klasa, Majkić Tamara u kategoriji pionirki C klasa, Roknić Ksenija u kategoriji pionirki apsolutna klasa, Ivanovski Anabela u kategoriji pionirki apsolutna klasa.

Nakon završetka ovih takmičenja, nastavljaju se intenzivne pripreme za polaganje koje takmičare kluba očekuje 15.06.2018. godine.