februar 19, 2019
ponedeljak, 16 april 2018 10:07

Sajam zapošljavanja u Pančevu 18. aprila

Autor:

Grad Pančevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2018. godinu, organizuje Sajam zapošljavanja.

Na sajmu se očekuje učešće 41 različitih poslodavaca koji će oglasiti oko 200 slobodnih radnih mesta. Cilj Sajma je povećanje vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u Pančevu.

Sajam će se održati 18. aprila 2018. godine, u periodu od 11 do 13 časova, u ulici Vojvode Živojina Mišića (Korzo). U slučaju loših vremenskih uslova Sajam će se održati u holu Gradske uprave grada Pančeva.

Na Sajmu će se predstaviti poslodavci koji učestvuju u meri „Studentska letnja praksa“, kao i poslodavci koji nameravaju da zaposle nove radnike.

Zainteresovanim sugrađanima će na štandu grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivom koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „Samozapošljavanje“ i meru aktivne politike zapošljavanja „Žensko preduzetništvo - samozapošljavanje (sredstva za otvaranje privrednog društva ili preduzetničke radnje, nabavku opreme i adaptaciju prostora).

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje biće na raspolaganju informacije o uslugama i programima koje pruža ova ustanova.

Last modified on utorak, 17 april 2018 10:50