februar 16, 2019
sreda, 14 februar 2018 07:46

Rukometaši Dinama danas dočekuju Tatran Prešov

Autor:

Ekipa Tatran Prešov iz Slovačke danas dolazi u goste ekipi rukometnog kluba Dinamo u Pančevo, u sredu, 14. februara. Utakmica će se igrati u hali sportova Strelište u 17 časova, u nastavku regionalne SEHA lige za rukometaše.

Ivan Petković, trener Dinama na konferenciji za novinare je istakao da njegove igrače očekuje još jedan težak meč, sa ekipom koja je osvojila KUP Slovačke.

- Dovođenjem trenera Goluže i nekoliko reprezentativaca, jasno je da imaju ozbiljne ambicije u ovom takmičenju. Imaju Butorca i Kazala, ali i po dva odlična momka za svaku poziciju. Mi tražimo dobre minute u ovom meču, da se što bolje spremimo za ono što nas očekuje u Kupu Vojvodine i srpksom plej-ofu. Na žalost, bićemo bez četvorice prvotimaca, zbog povreda, ali se nadam dobrom otporu, a ako nam se ukaže šansa, probaćemo da iznenadimo rivala, kazao je Petković.

Ivan Dimitrijević, igrač Dinama rekao je da je za njega SEHA liga veliki izazov.

- Biće ovo jedan težak meč, a Tatran je veoma ozbiljan tim sa iskusnim trenerom na čelu. Ipak, imamo prava da se nadamo i da se borimo za pobedu. Motivisani smo i mislimo da je ovo jedna od utakmica koju bi uz pravu borbu mogli da dobijemo, mišljenja je Dimitrijević.
Utakmica u Pančevu biće odigrana u okviru 14. kola SEHA lige.