januar 17, 2019
sreda, 19 decembar 2018 10:30

Javni poziv za odabir korisnika za davanje u neprofitni zakup stanova u javnoj svojini

Autor:

JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo, raspisuje Javni poziv za odabir korisnika za davanje u neprofitni zakup stanova u javnoj svojini grada Pančeva na određeno vreme.

JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo obaveštava zainteresovane građane sa državljanstvom Republike Srbije i prebivalištem na teritoriji grada Pančeva u neprekidnom trajanju od 1 godine, da od srede 19. decembra 2018. godine teku rokovi za preuzimanje obrazaca i dostavljanje dokumentacije za prijavu na Javni poziv za odabir korisnika za davanje u neprofitni zakup stanova u javnoj svojini grada Pančeva na određeno vreme.

Stanovi se nalaze na više lokacija, dva stana su u naselju Strelište u ulici Veljka Vlahovića i osam stanova u naselju Tesla u Čumićevoj ulici.

Sve informacije o adresama, strukturi i procenjenim troškovima zakupnine i troškovima stanovanja, kao i drugim uslovima za učešće na Javnom pozivu biće objavljene na oglasnim tablama i zvaničnim internet prezentacijama JP “Gradska stambena agencija“Pančevo i Gradske uprave grada Pančeva.

Potrebna dokumentacija za prijavu na javni poziv može se preuzeti u poslovnom prostoru JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo radnim danima od 0900 do 1300 časova.

Javni poziv traje 30 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli JP “Gradska stambena agencija“ Pančevo i oglasnoj tabli Gradske uprave grada Pančeva, počev od srede 19.12.2018.godine, a zaključno sa petkom 18. 01.2019. godine.

Više vesti iz ove kategorije: « Od težine snega lome se grane drveća