februar 23, 2019
utorak, 11 decembar 2018 20:21

Ulica Novogodišnje čarolije u Pančevu od 29. do 31. decembra

Autor:

Turistička organizacija Pančevo organizovaće i ove godine manifestaciju “Ulica novogodišnje čarolije”, u periodu od 29. do 31. decembra u Ulici Nikole Tesle i na Trgu Đorđa Vajferta u Pančevu.

Ova nova manifestacija, koja je prošle godine prvi put organizovana, ima za cilj isticanje turističkih, kulturno-umetničkih i privrednih potencijala grada Pančeva.

Planirano je i ove godine da se u “Ulici novogodišnje čarolije” predstave izlagači-proizvođači domaće radinosti i starih zanata, a u pripremi su i brojna iznenađenja.

Manifestacija "Ulica Novogodišnje čarolije" biće završena dočekom Nove godine na otvorenom.

“Ulica novogodišnje čarolije”, uz tradicionalnu manifestaciju “Novogodišnji bazar”, predstavlja novi, obogaćen koncept obeležavanja novogodišnjih praznika u Pančevu. I ove godine Pančevci će imati priliku da novu godinu dočekaju na otvorenom, u svom gradu, uz muzički program koji pripremamo u saradnji sa lokalnim muzičarima. Sve one koji neće imati priliku negde da otputuju, kao i goste Pančeva, pozivamo da zajedno dočekamo novu 2019. godinu, rekao je Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo.

Direktor Turističke organizacije Pančevo, Nikola Stoilković kaže da je priprema programa manifestacije u završnoj fazi i da će detalji biti uskoro saopšteni.

Prijave za izlagače na štandovima u “Ulici novogodišnje čarolije” počeće 14. decembra, a više informacija moći će da dobiju u prostorijama Turističke organizacije Pančevo.