februar 23, 2019
petak, 29 jun 2018 21:15

Izabrani novi članovi Upravnog odbora Crvenog krsta Pančevo

Autor:

Na Izbornoj sednici Skupštine Crvenog krsta Pančevo, održanoj danas, izabrani su novi članovi Upravnog odbora ove organizacije i predstavljen je plan akcija Crvenog krsta Srbije za period od 2018. do 2022. godine.

Pre toga Đura Bugarski, dosadašnji sekretar Crvenog krsta Pančevo izvestio je delegate na izbornoj skupštini o aktivnostima Crvenog krsta za period od 2014. do 2018. godine.

Za predsednika Crvenog krsta Pančevo ponovo je izabran dr Milan Kovijanić koji je ujedno i predsednik Upravnog odbora, a za potpredsednika dr Zoran Nedić. Za članove Upravnog odbora u naredne četiri godine izabrani su Mira Jovanović, dr Jelena Pešić, Osman Hamzagić, Dragana Vickov, Dobrila Jovanović, Violeta Jovanov Peštanac i Đura Bugarski.

Predstavnici Skupštine Crvenog krsta Vojvodine iz Pančeva biće dr Milan Kovijanić i dr Radmila Railić Ristovska.

Izbornoj sednici Skupštine Crvenog krsta prisustvovale su i Simka Somer, potpredsednica Crvenog krsta Srbije i Lidija Ric Rihter, sekretarka Crvenog krsta Vojvodine.
Na sednici Skupštine Crvenog krsta dosadašnjem sekretaru Đuri Bugarskom uručen je prigodan poklon zbog odlaska u invalidsku penziju.

Članovi Skupštine informisani su da će od 1. jula 2018. godine poslove sekretara Crvenog krsta Pančevo obavljati Milica Todorović.

Nakon sednice Skupštine održana je i konstitutivna sednica novog Upravnog odbora koji je između ostalog imenovao sekretara Crvenog krsta Pančevo.

Last modified on nedelja, 01 jul 2018 21:22