Pančevo

Na izbornoj Skupštini Saveza za školski sport Pančeva, održanoj 16. marta, u Maloj sali Gradske uprave, izabran je Dušan Lukić za novog predsednika Saveza za školski sport Pančeva. Dosadašnji predsednik Borisav…
Ove godine letnje računanje vremena počeće 25. marta, kada je potrebno časovnike pomeriti za jedan sat unapred.
Povodom Međunarodnog dana voda Klub podvodnih aktivnosti Pančeva, u saradnji sa Kulturnim centrom, po 15. put organizovaće Međunarodni festival podvodnog filma i fotografije.
Tradicionalna izložba ovnova u Dolovu, po dvanaesti put biće održana u subotu, 17. marta, na platou ispred stare škole u centralnoj dolovačkoj dolini.
Odbornici Skupštine grada Pančeva danas su većinom glasova za v.d. direktora JKP Grejanje imenovali Zdenku Jokić, a za v.d. direktora Gradske stambene agencije Nenada Rakića.
Zavod za zaštitu spomenika kulture u Pančevu danas je obeležio jubilej – 25 godina od osnivanja, a svečanost je održana u Narodnom muzeju Pančevo.
Svetski dan zaštite potrošača, 15. mart, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga i načelnica tržišne inspekcije iskoristile su da skrenu pažnju potrošačima kako da ostvare svoja prava.
Pančevo će se ove godine, po deseti jubilarni put, pridružiti akciji “Sat za našu planetu”. Na inicijativu Svetske organizacije za prirodu, „Sat za našu planetu” će se ovoga puta održati…
Po nalogu komunalne inspekcije radnici JKP Higijena Pančevo počeli su rušenje nadstrešnice nekadašnje bašte Hotela Sloboda koja odavno predstavlja ruglo u centru grada.
Strana 1 od 20