Pančevo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom nastavka dijaloga Beograda i Prištine, u nedelju u Briselu, da je Srbija spremna da razgoavra o kompromisima, ali ne i da prihvati…
Nemačka kompanija ZF Friedrichshafen počela je danas u Pančevu izgradnju fabrike za proizvodnju pogonskih sistema za električna vozila u koju će biti investirano 160 miliona evra i gde je planirano…
JKP Zelenilo i ove godine organizuje izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu, a zainteresovani građani mogu da se prijave za ovo takmičenje do 1. jula.
Drugi Međunarodni festival harmonike "Zlatna dirka" - Prva harmonika Vojvodine održaće se u nedelju i ponedeljak, 24. i 25. juna u Ivanovu kod Pančeva.
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su u decembru na uslovne kazne zatvora od po šest i osam meseci osuđena sedmorica žandarma. Oni su prvostepeno bili osuđeni…
JKP Higijena Pančevo saopštila je da je na staru deponiju pristigao kontigent od 24 metalna kontejnera zapremine 5 kubika.
Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 10.30h ostala ulica 7. Jula u naseljenom mestu Dolovo. Sanacija havarije je u toku.
Novi album „Flow vertical“ najpoznatije srpske džez saksofonistkinje Jasne Jovićević biće premijerno promovisan u četvrtak, 21. juna u 20 sati na Sceni Kulturnog centra Pančeva.
Atletski klub „Dinamo“ iz Pančeva, sa osmoro takmičara, nastupio je na Prvenstvu Srbije za starije juniore, u Sremskoj Mitrovici. Osvojili su četiri medalje.
Strana 1 od 40