februar 26, 2018

Pančevo

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je: KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA OTVARANjE NOVIH RADNIH MESTA POVEZANIH SA REALIZACIJOM NOVOG INVESTICIONOG PROJEKTA.
Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA KUPOVINU OPREME PRIVREDNIH DRUŠTAVA POVEZANIH SA REALIZACIJOM INVESTICIJA.
Verski objekti u ovoj godini imaće svoje mesto u budžetu za kulturu. Biće rekontruisano nekoliko pančevačkih crkava, odnosno spomenika kulture. Novac je obezbeđen iz gradske kase.
Đaci Osnovne škole “Isidora Sekulić” iz Pančeva postali su prvaci Južnobanatskog okruga nakon što su u finalu savladali ekipu OŠ “Mladost” iz Vršca.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je konkurs za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara 2018. godine.
Zonsko školsko prvenstvo u džudou održano je u sportskoj hali u Kačarevu, a učestvovali su takmičari iz Kanjiže, Kikinde, Žitišta, Zrenjanina, Kovačice, Vršca, Starčeva i Pančeva.
Uz uput za bolničko lečenje, na ORL odeljenju Opšte bolnice rade se estetske operacije ušiju i nosa. Tokom januara urađeno je osam korektivnih operacija ušiju i nekoliko operacija nosa, objavila…
Rukometaši pančevačkog Dinama igraće finalnu utakmicu Kupa Vojvodine u Odžacima, protiv RK Vojvodine iz Novog Sada, danas od 18.30 časova. Pančevci će na ovoj utakmici braniti prošle godine osvojen trofej i…
Gradsko veće usvojilo je zaključak o davanju saglasnosti na Godišnji program upravljanja Parkom prirode “Ponjavica” za 2018. godinu i usvajanju Izveštaja o realizaciji godišnjeg programa upravljanja za prošlu godinu.
Strana 1 od 11