septembar 19, 2018
utorak, 27 februar 2018 01:13

KULTURNI CENTAR OPOVO: Kabare za 8. mart

Autor:

Povodom obeležavanja 8. marta – Dana žena, ONB Opovo – Kulturni centar, za sve dame i njihove kavaljere, ali naravno, i za sve ljubitelje pozorišta, priređuje pozorišnu predstavu „Brak ustvari ljubav. U pitanju je kabare u izvođenju glumaca Vladana i Kristine Savić, a po tekstu i u režiji Vladana Savića.

Predstava „Brak ustvari ljubav“ je nastala na temelju kabarea „Kako razumeti Srbe“, koji se još uvek, sa uspehom, igra na sceni „Pozorišta na Terazijama“ i do sada je doživeo 120 izvođenja. Ovaj zabavni kabare je obogaćen mnoštvom muzičkih numera, koji su vešto utkani u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera.

– Ovaj kabare se bavi emotivnim uzletima i padovima jednog bračnog para, kome ništa nije teško i nemoguće, jer ih vezuje prava ljubav. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, naš kabare je podrška prirodnoj i lepoj instituciji – braku, kažu o ovoj predstavi autori.

Ulaznice se nalaze u prodaji i mogu se kupiti u prostorijama biblioteke u Opovu i biletarnici Kulturnog centra. Cena ulaznica je 300 dinara.

Izvor:glasopova.rs