februar 23, 2019
utorak, 26 jun 2018 07:43

Radovi na putu Opovo - Debeljača u punom jeku

Autor:

Od 18. juna na atarskom putu Opovo – Debeljača, pored traktora i poljoprivrednih mašina, nalaze se kamioni i bageri firme Strabag, izvođača radova na realizaciji prve i druge faze projekta izgradnje puta Opovo – Debeljača.

Radovi su prema ugovornim obavezama stratovali pre osam dana, a nakon merenja i obeležavanja usledili su grubi zemljani radovi i ravnanje podloge.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić kaže da su radovi počeli na vreme i u zadatim rokovima kao što je to ranije i najavljeno.

- Projekat izgradnje puta Opovo – Debeljača realizuje se prema predviđenom planu i dinamici. Nažalost, prethodnih dana čuli smo neke nedobronamerne komentare na društvenim mrežama da postoje problemi u vezi ovog projekta, što se iz priloženog vidi da ne odgovara istini. Očekujemo da će izvođač radova svoje obaveze izvršiti u planiranim rokovima na koje se obavezao ugovorom, a svečano otvaranje radova na ovom projektu uslediće nakon dogovora i usklađivanja termina sa Pokrajinskom Vladom i Upravom za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, koji značajno sufinansiraju ovaj projekat“, izjavio je za Glas Opova predsednik Opštine Opovo.

Last modified on sreda, 27 jun 2018 07:49