decembar 10, 2018
petak, 08 jun 2018 07:36

Opovčani drugi na Okružnom takmičenju u pecanju ribe na plovak

Autor:

Opovo i Osnovna škola „Dositej Obradović“ bili su danas domaćini Okružnog školskog takmičenja u lovu ribe udicom na plovak. Na takmičenju koje se održalo na jezeru Gajger učestvovalo je 11 osnovnih škola iz južnog Banata.

Organizatora i takmičare je poslužio lep dan za pecanje, a nakon merenja ulova, dodela nagrada je organizovana u Hotelu „Stari Banat“, gde je medalje i pehare uručila direktorka OŠ „Dositej Obradović“ Milica Cuca.

U pojedinačnoj konkurenciji zlatnu medalju osvojio je Dejan Marjanović (OŠ „Desanka Maksimović“ Kovin), drugi je bio Ognjen Bošković (OŠ „Dositej Obradović“ Opovo), dok se bronzanim odličjem okitio Saša Risović (OŠ „Desanka Maksimović“ Kovin).

U ekipnoj konkurenciji takođe su najbolji bili takmičari Osnovne škole „Desanka Maksimović“ iz Kovina. Srebrnu medalju osvojili su domaćini iz Osnovne škole „Dositej Obradović“, a treći su bili takmičari Osnovne škole „Tomaš Garik Masarik“ iz Janošika.

Za sve takmičare i njihove pratioce nastavnike organizovan je ručak u Hotelu „Stari Banat“, a domaćin OŠ „Dositej Obradović“ se zahvaljuje na sponzorstvu firmi Agros doo Opovo i Hotelu „Stari Banat“.