septembar 19, 2018

Opovo

Povodom požara poljoprivredne apoteke „Mišković“ kod pijace u Opovu na teren su izašle inspekcijske službe Opštinske uprave Opovo, koje su preduzele naredne korake u smislu zaštite životne sredine.
Danas u jutarnjim časovima intervenisali su vatrogasci zbog požara koji je zahvatio objekat poljoprivredne apoteke „Mišković“ kod opovačke pijace.
Projekat asfaltiranja ulica u Sefkerinu polako se približava kraju. Većina projektom planiranih ulica je asfaltirana i u narednom periodu očekuju se finišerski radovi.
U skladu sa Zakonom o bezbednosti i zdravlja na radu i Zakonom o Crvenom krstu Srbije, Crveni krst Opovo na osnovu rešenja Ministarstva zdravlja Republike Srbije, realizuje obuku prve pomoći…
Pedagog Centra za socijalni rad Opovo Željko Milovanović uputio je poziv hraniteljskim porodicama. U video prilogu možete čuti šta je to hraniteljstvo, ko može da bude hranitelj, postoji li ograničenje…
Povodom praznika Dan Sakula u organizaciji KUD „Dom kulture Sveti Nikola“ održan je folklorni koncert. Pored domaćina, nastupila su kulturno – umetnička društva iz Čente i Glogonja, a nastupali su…
Nova i kvalitetnija rasveta osvetljava hodnike, učionice i fiskulturnu salu sefkerinske škole, odnosno Izdvojenog odeljenja „Sveti Sava“.
Na stadionu Vojne akademije održano je “Otvoreno prvenstvo Beograda” za mlađe pionire. Atletičari Spartaka iz Opova osvojili su dve medalje.
Manifestacija pod nazivom „Književno veče za nadu“ se uspešno održala po četvrti put u Barandi 4. septembra u organizaciji Nade Kljajić, pred brojnom publikom.
Strana 1 od 20