februar 16, 2019
sreda, 24 januar 2018 09:04

Pomoć za samohranu majku iz Mramorka

Autor:

Na kućnu adresu samohrane majke Vuke Barbu iz Mramorka kod Kovina i njeno troje mališana i ovog meseca stigla je vredna pomoć od 50 evra anonimnog donatora iz Nemačke, ali i 3.000 dinara od Nenada iz Novog Sada.

Vuka je odmah o ovome obavestila redakciju vesti-online, gestu kako bi se zahvalila dobrotvorima. Ipak, to nije sve. Vuki su prosleđeni i pristigli poklon paket familije Ćirović iz Nemačke, kome su se deca posebno obradovala.

- Prezahvalni smo na svakoj pomoći. Svaki dinar nam je veliki kao kuća. I pristigli paket doneo nam je veliko olakšanje, a dečicu je posebno usrećio, jer je u njemu bilo mnogo slatkiša i igračkica čemu se oni posebno raduju. Nažalost, trenutno su prehlađeni i blizanci Dijana i Davor, Sava, a pomalo i ja. Savino zdravstveno stanje se nažalost još pogoršalo zbog tumora. Šta će biti sa njim ne znam, strah me je svega, jer vidim da mu nije dobro i stalno ga vodim kod lekara. Trošna kuća u kojoj smo, jer nemamo kud, ne može da se zagreje ni uz konstantno loženje "smederevca", pa su nam i drva pri kraju. To je naša surova realnost. Ipak, ne zaboravljam sve ono što su dobri čitaoci "Vesti" činili za nas čitave godine. Samo zahvaljujući njihovoj pomoći doživeli smo i pregršt lepih trenutaka i dana. Hvala je mala reč. Bog im podario svako zdravlje i sreću. Valjda ćemo uspeti jednog dana da rešimo i najvažnije životno pitanje. Kako, ne znam, ali ostaje nada... - rekla je Vuka Barbu.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Izvor: vesti-online.com