januar 22, 2019
petak, 27 april 2018 12:06

Bend Stuttgart online svira u Kovinu

Autor:

Beogradska grupa Stuttgart online nastupiće večeras u Centru za kulturu Kovin u 21h, a cena ulaznice je 200 dinara. Karte za večernji koncert možete kupiti na biletarnici Centra za kulturu Kovin.

Stuttgart online, u Underground Centra za kulturu Kovin, dolazi na krilima novog singla "Gubitnici", o kojoj kažu da je jedna tragikomična pesma, vrlo direktna i lična, generacijska.

Kako navode članovi benda, našalili su se na sopstveni račun i to je bilo vrlo zabavno, što se može i videti u spotu koji je iz jednog daha i u jednom kadru snimila Romana Slačala.

Grupu čine Bojan Slačala, Marko Barišić i Demir Ahmetović, a podsećanja radi, beogradska grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, do sada su izdali dva albuma "Radost svakom domaćinstvu" i "Prava stvar", a novi singlovi "Gubitnici", "Ljudi od reči" i "YU ROCK" su deo trećeg, pod nazivom "Štutgart na vezi", čije se objavljivanje u celini planira tokom ove godine.

- Grupa ostaje verna garažnom rokenrol zvuku, sve pesme za kompletiranje 3. albuma su snimljene i spremne. Očekujemo da se do leta objavi kompletan materijal, potvrdili su iz Stuttgart Online-a, obećavajući punokrvni rokenrol u Underground-u i gradu u kome će nastupiti prvi put.