februar 19, 2019
utorak, 10 april 2018 10:02

TOOK na Sajmu nautike u Beogradu

Autor:

Opština Kovin dobila je zasluženo mesto i na Sajmu nautike koji je nedavno održan u Beogradu, a u okviru predstavljanja regate "Reka 2018", koja je planirana od 23. jula do 10. avgusta.

Saša Tabaković, organizator Regate "Reka 2018." najavio je da je ovogodišnja regata planirana autobusko - brodskim aranžmanom i sopstvenim brodovima.

- Planirano je da učesnici obiđu sledeća mesta: Beograd, Smederevo, Kostolac, Veliko Gradište, Golubac, Donji Milanovac, Tekiju, Kladovo, Prevodnicu HE Đerdap 1, Brzu Palanku, Prahovo, Prevodnicu HE Đerdap 2 , Prahovo, Brzu Palanku, Kladovo, Tekiju, Donji Milanovac, Dobru, Golubac, Banatsku Palanku i Kovin, gde će se i održati završna ceremonija Regate, rekao je Tabaković.

Prezentaciji, uz vrsne poznavaoce iz oblasti nautike, prisustvovala je i direktor TOO Kovin Divna Kirilov, koja je kroz video prezentaciju posetiocima sajma prezentovala najznačajnije turističke potencijale ove opštine.

- Veliki značaj naše turističke organizacije leži u tome što ćemo upravo mi biti organizator dočeka Regate "Reka 2018.", rekla je Kirilov.