februar 16, 2019
utorak, 16 januar 2018 21:47

Konkurs Centra za kulturu u Kovinu

Autor:

Centar za kulturu Kovin raspisao je javni konkurs za izlagačku sezonu 2018. Konkurs je otvoren do 1. februara, a pravo učešća imaju svi umetnici, kulturni radnici i građani Republike Srbije.

Programski koncept galerije Centra za kulturu Kovin bazira se na prezentaciji savremenih umetničkih tokova. Konkurs je otvoren za umetničko izražavanje bez ograničenja u tehničkoj realizaciji. Stručni žiri odabraće šest izlagača/projekata za predstojeću izlagačku sezonu, a konkurs se raspisuje za: Autorske izložbe i projekte, kolektivne i kustoske projekte, performanse, radionice, diskusije, predavanja...

Neophodno je dostaviti kontakt (obavezno važeću e-mail adresu), opis projekta do 2000 karaktera, tehničku specifikaciju projekta i radnu biografiju, a prijave se šalju isključivo elektronski i to na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Više informacija možete naći na sajtu www.kulturakovin.rs ili dobiti putem telefona: 064/648-1918.
Centar za kulturu Kovin treću godinu u nizu raspisuje javni konkurs za izlagačku sezonu u galeriji Centra za kulturu.

Ovim se nastavlja sa važnom podrškom i prezentovanjem savremenog umetničkog stvaralaštva u našoj zemlji. Putem konkursa u predhodne dve godine svoje umetničke projekte predstavili su umetnici i umetnice: Darko Stojkov, Danja Tekić, Stevan Kojić, Veljko Zejak, Nemanja Lađić, Ivana Aranđelović, Zograf i drugi.