februar 19, 2019
petak, 08 jun 2018 07:10

Završna priredba PU "Naša radost"

Autor:

Predškolska ustanova "Naša radost" Kovin organizovala je 5. i 6. juna završne priredbe u Centru za kulturu Kovin.

Učestvovalo je 16 grupa, kako obdanišnih tako i pripremno predškolskih grupa u prisustvu velikog broja gostiju. Ovogodišnja tema priredbe bila je "Sa decom oko sveta", sa ciljem da se kod dece razvije otvoren i tolerantan duh i da im se pomogne da shvate i prihvate različitosti.

Direktorka PU „Naša radost“, Aleksandra Alavanja, na početku programa je pozdravila decu, publiku i kolege i zahvalila se na izuzetnoj saradnji i budućim prvacima poželela srećan polazak u školu.

Takođe je pozvala sve buduće predškolce na svečani prijem koji će se održati u avgustu mesecu na platou Centra za kulturu.

Iz vrtića navode da je poslednjih nedelja bila velika užurbanost i uzbuđere oko završne priredbe koja je, kako kažu, kruna njihove radne godine. Iz svih radnih soba mogli su se čuti muzički taktovi prelepih pesama sa svih meridijana.

Deca, vaspitači i roditelji uložili su veliki napor u pripremi svojih tačaka i sa nestrpljenjem očekivali da to prikažu ostalim posetiocima. Maskirani mališani su zablistali na sceni, a svojim nastupom postavili smo sebi težak zadatak za narednu godinu jer je lestvica kvaliteta podignuta na veoma visok nivo, navode iz ove ustanove.