januar 22, 2019
ponedeljak, 16 april 2018 09:15

Opština Kovačica usvojila rebalans budžeta

Autor:

Skupština opštine Kovačica, bez učešća opozicije koja je iz nepoznatih razloga napustila zasedanje desetak minuta po početku sednice, usvojila je nekoliko značajnih odluka, među kojima je i rebalans budžeta.

U prvoj tački dnevnog reda dužnosti zamenika predsednika Opštine Kovačica razrešen je Jan Husarik a imenovan za novog zamenika predsednika Jaroslav Hrubik, koji se u kraćem obraćanju odbornicima zahvalio na ukazanoj časti i poverenju.

Umesto Jaroslava Hrubika nova odbornica u Skupštini opštine Kovačica je Tatiana Sabova iz Padine, epilog je druge tačke dnevnog reda.

U trećoj tački 16. sednice Skupštine opštine Kovačica razmatran je i usvojen predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Opštine Kovačica za 2018. godinu.

- Ukupno prihodi i rashodi, odnosno budžet je rastao za 149 miliona dinara sa preko 790 miliona na preko 939 miliona, odnosno za skoro 19 posto više u odnosu na donetu Odluku o budžetu opštine Kovačica za 2018. godinu, istakla je između ostalog rukovodinac pomenutog odeljenja Alžbeta Marko.

Last modified on ponedeljak, 16 april 2018 09:17