Kovačica

Manifestacija dan cveće i meda, uspešno je održana u parku u centru Kovačice.
U skupštinskoj sali opštine Kovačica upriličena je dodela novčanih sredstava za bebe, za zahteve podnete u prvom kvartalu ove i decembru prošle godine.
Sajam zapošljavanja u Kovačici održaće se u sredu 25. aprila u prostorijama Mesne zajednice Kovačica, ulica Masarikova 69. Otvaranje je zakazano za 11 časova, a Sajam će biti otvoren do…
U Kovačici je održan celovečernji program povodom 55 godina od osnivanja Kulturno umetničkog društva “V šírom poli hruška” koji radi pod okriljem doma kulture “3. oktobar”.
Udruženja žena Crepaje "Vidovdan" organizuje tradicionalnu 12. Tortijadu, koja će se održati 22. aprila u Osnovnoj školi "Sava Žebeljan" u Crepaji, sa početkom od 15 časova.
Dan meda i cveća ovog proleća biće organizovan u novom ambijentu u parku u centru Kovačice. Prodajna izložba meda i cveća zakazana je za petak 20. april sa početkom u…
Skupština opštine Kovačica, bez učešća opozicije koja je iz nepoznatih razloga napustila zasedanje desetak minuta po početku sednice, usvojila je nekoliko značajnih odluka, među kojima je i rebalans budžeta.
Među najbolje poznavaoce atletike na ovim prostorima, rezultata i rekorda u "kraljici sportova" sigurno spada sportski novinar i komentator RTS Radoslav Simić.
Školsko-borbeni avion „supergaleb G-4“, Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije, kojim su upravljali piloti iz Centra za letna ispitivanja Tehničkog opitnog centra, srušio se danas oko 9.50 časova u…
Strana 1 od 6