Gerotološki Pančevo
Južni Banat

Južni Banat

Potpredsednici Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Branko Malović i Damir Zobenica, zajedno sa potpredsednikom SNS Milošem Vučevićem i poverenicom SNS Vršac Draganom Mitrović, održali su radni sastanak članovima Gradskog odbora SNS Vršac.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom nastavka dijaloga Beograda i Prištine, u nedelju u Briselu, da je Srbija spremna da razgoavra o kompromisima, ali ne i da prihvati bilo kakve pritiske.

Nemačka kompanija ZF Friedrichshafen počela je danas u Pančevu izgradnju fabrike za proizvodnju pogonskih sistema za električna vozila u koju će biti investirano 160 miliona evra i gde je planirano da radi do 1.000 radnika.

Gradska uprava Vršac obaveštava sportske klubove sa teritorije grada i naseljenih mesta grada Vršca, da podnesu godišnji plan rada za 2019. godinu.

Gradska biblioteka Vršac organizuje "Letnju školu engleskog jezika" namenjenu tinejdžerima.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić, zajedno sa najbližim saradnicima, obišao je sva četiri opštinska mesta, u kojima je, na organizovanim skupovima, podneo izveštaj o radu lokalne samouprave u prethodnih godinu dana.

Razrešenjem dosadašnjeg člana Opštinskog veća Opštine Opovo Jovana Gioševa, Skupština je usvojila predlog predsednika opštine i za novog člana Opštinskog veća izabrala Ivanu Divljački iz Barande.

Privredno društvo Electrawinds K-Wind doo Beograd, nosilac projekta vetropark „Kovačica“, ovom prilikom obaveštava zainteresovanu javnost da će se, u sklopu radova na izgradnji vetroparka, obavljati radovi na rekonstrukciji i proširenju raskrnice „Tripić“ te stoga neće biti moguće kretanje jednim delom atarskog puta „Debeljački put“ u periodu od 21.6.2018. do 30.6.2018. godine.

Kao i svake godine, i ove se Opštinska biblioteka Kovačica potrudila da zanimljivim sadržajima zabavi svoje najmlađe korisnike.

JKP Zelenilo i ove godine organizuje izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu, a zainteresovani građani mogu da se prijave za ovo takmičenje do 1. jula.

Strana 1 od 111