Južni Banat

Južni Banat

Održavanje kanala za odvod atmosferskih padavina još jedan je od poslova koje je JKP “Belocrkvanskikomunalac” dobio pripajanjem Direkcije za izgradnju Bele Crkve.

Turistička organizacija opštine Kovin saopštila je da od 1. maja u funkciji neće biti njihova imejl adresa Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Manifestacija dan cveće i meda, uspešno je održana u parku u centru Kovačice.

Ljubitelji kinematografije imaju priliku da u bioskopu Kongresno - muzičke dvorane Centra Milenijum pogledaju nova filmska ostvarenja.

Osnovna škola „3.oktobar“ iz Lokava bila je domaćin opštinskog takmičenja za osnovce u poznavanju saobraćajnih propisa i saobraćaja pod nazivom „Šta znaš o saobraćaju“.

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 10h ostala ulica Moše Pijade od Vojvođanskog Bulevara do ulice Stevana Šupljikca. Vode neće biti do 11 i 30h.

Zbog manifestacije „Dan Vojske Srbije” danas od 10 do 13:30 časova doći će do izmene režima saobraćaja autobusa ATP-a.

Fudbaleri Partizana iz Gaja ubedljivo su na svom terenu savladali BSK iz Bavaništa sa 5:1, i još više se učvrstili na prvom mestu. U borbi za drugo mesto, u okviru 14. kola Druge južnobanatske lige „Zapad“- grupa Jug, Stari Tamiš i Kolonija su remizirali, 2:2.

U skupštinskoj sali opštine Kovačica upriličena je dodela novčanih sredstava za bebe, za zahteve podnete u prvom kvartalu ove i decembru prošle godine.

Otvaranjem izložbe stare i retke bibliotečke građe u prostorijama opovačke biblioteke danas je započela manifestacija „Dani knjige“, koja se održava povodom Svetskog danja knjige i autorskih prava. Manifestaciju organizuje Opštinska narodna biblioteka i različitim programskim sadržajima trajaće u narednih pet dana.

Strana 1 od 75