februar 16, 2019
ponedeljak, 16 april 2018 09:05

Besplatno učenje brzog čitanja i pamćenja

Autor:

Kancelarija za mlade opštine Bela Crkva pokreće još jedan u nizu besplatnih kurseva, i to za mnoge najznačajniji u ovo doba godine, kada treba popravljati ocene. Kurs brzog čitanja i pamćenja za učenike od prvog do trećeg razreda srednjih škola vodiće Marko Kosić.

Da li ti nedostaje koncentracije dok gledaš u knjigu i misli ti lutaju po beskrajnim prostranstvima mašte? Dešava ti se da učiš u pogrešno vreme? Veče pred sutrašnje ispitivanje, kontrolni ili pismeni? Ne brini, za sve postoji rešenje, poručuje Marko Kosić koji je do sada završio brojne kurseve i izučio tehnike učenje i pamćenja.

- U Omladinskom klubu Kancelarije za mlade u Beloj Crkvi održaće se besplatna obuka brzog čitanja i tehnika učenja. Pokazalo se da mladi veoma dobro reaguju na ponuđene sadržaje. Do sada je bilo više zainteresovanih nego što smo mogli da primimo, nadam se da će i ovaj kurs biti dobro posećen i pre svega, da će polaznici imati od njega velike koristi, ističe Milica Knežević koordinatorka KZM.

Obuka počinje 23. aprila, trajaće tri nedelje i to svakog radnog dana od 16 – 18h.

Belocrkvani su do sada imali priliku da u Omladinskom klubu pohađaju časove stranih jezika i kurs fotografije, a ovaj prostor se često ustupa mladima za održavanje umetničkih radionica, predavanja i izložbi UG.