novembar 17, 2018
sreda, 20 jun 2018 20:06

Foto konkurs “Belocrkvanski karneval”

Autor:

Časopis “Re foto” i organizacioni odbor karnevala pozivaju ljubitelje fotografije da pošalju svoje radove i tako se uključe u konkurs za izbor najbolje fotografije pod nazivom “Belocrkvanski karneval 2018.”. Pored opštine Bela Crkva konkurs će podržati Refoto portal, Epson i Nikon, sa ciljem da se organizuje izložba 60 najuspelijih i najkreativnijih fotografija. Za one najbolje biće obezbeđene nagrade.

Pravo učešća imaju svi, a u konkurenciju ulaze fotografije snimljene na sve načine od kamera mobilnih telefona do profesionalnih foto-aparata. Jedini uslov je da se na fotografijama nalaze motivi i atmosfera Belocrkvanskog karnevala.

Svaki učesnik može poslati do 5 fotografija čija duža strana ne sme biti manja od 3000 piksela i ne sme na sebi imati nikakve ispise – kako bi rad mogao da bude kvalitetno odštampan i izložen. Fotografije moraju biti u jpg formatu i u imenu fajla neophodno je upisati pored naziva rada i podatke o autoru, kao na primer: 01_Najlepša_maska_Petar_Petrović.jpg.
Fotografije šaljite na mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.